reiskosten

Heb je recht op reiskostenvergoeding? HelloLaw. nostimos. MR. in opleidingen. Dialogue BV. SDU. Dutchify.
Als werknemer kun je aanspraak maken op een reiskostenvergoeding indien dit in de toepasselijke cao of in jouw individuele arbeidsovereenkomst is opgenomen. Een reiskostenvergoeding is een vergoeding die je als werknemer van je werkgever kunt krijgen om de reiskosten naar het werk te dekken.
reiskosten
Tegemoetkoming in de reiskosten voor kankerpatiënten - RIZIV.
Thema's' Momenteel geselecteerd. Onthaal Thema's' Verzorging: Kosten en terugbetaling Ziekten Chronische ziekten Tegemoetkoming in de reiskosten voor kankerpatiënten. Tegemoetkoming in de reiskosten voor kankerpatiënten. De verplichte ziekteverzekering verzekering voor geneeskundige verzorging komt in bepaalde gevallen tegemoet in de reiskosten voor kankerpatiënten.
mkb brandstof
Ella - Home.
De versie die u gebruikt wordt ook niet meer ondersteund door Microsoft en hierdoor loopt u security risicos. Om de veiligheid en privacy van uw data te kunnen blijven garanderen, raden wij aan om zo snel mogelijk naar Internet Explorer 11 te upgraden of de laatste versie van een andere browser te gebruiken.
Terugbetaling Waardebonnen en reiskosten deelnemers Cursus Bruin Chiro.be.
Ga mee op Kick. 5 confessions van kadervrijwilligers. Bang van SOM? Haal meer uit je peter- en metersysteem! Kick, is dat wel iets voor mij? Vorm de meest bangelijke leefgroep! Waarom ik Kick begeleid? Zo vorm je een h echte groep!
Reiskosten Kappers, fitness en schoonheidszorgen Algemene Centrale - ABVV.
Fiets: De werknemers die zich met de fiets van hun woonplaats naar hun arbeidsplaats en omgekeerd begeven, hebben recht op een vergoeding van € 0,24, per afgelegde kilometer. Privé-vervoermiddel: Werknemers die gebruik maken van privévervoer ontvangen van de werkgever per werkdag een dagvergoeding voor de dagen dat ze aanwezig zijn in de onderneming.
Reiskosten.
Wanneer je je privéwagen gebruikt voor professionele verplaatsingen, moet je werkgever je de kosten terugbetalen die je hiervoor hebt gemaakt. Je werkgever mag je in principe enkel de kosten terugbetalen die werkelijk zijn gemaakt en waarvan je het bewijs van de aard en de grootte van het bedrag kan leveren.
Tussenkomst reiskosten werknemer Partena Professional.
Andere opties voor tussenkomst in de reiskosten. Uw werkgeversbijdrage voor de reiskosten van het openbaar vervoer kunnen, naargelang uw sectorale of bedrijfs-cao, hoger uitvallen, óf verplicht zijn voor afstanden korter dan 5 kilometer. Vergoeding voor telewerk nog steeds niet de norm.
Reiskosten - 3 definities - Encyclo.
de hoeveelheid geld die je voor een reis moet betalen Voorbeelden: De reiskosten voor het woon-werkverkeer worden meestal door de werkgever betaald, en vlucht met zijn dochters weg onderzee. 2 definities op Enc. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/reiskosten.: Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Reiskosten/1.: Bij reiskosten is er sprake van een forfaitaire aftrek.
reiskosten - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Omdat zij een cruciaal klantprobleem oplosten: hoge reiskosten. Because they solved a crucial customer problem: high travel expenses." Alle materialen, arbeidsloon en reiskosten zijn inclusief. All spare parts, labour and travelling expenses are included. Ik heb voorstellen ingediend over de reiskosten.

Contacteer ons

Resultaten voor reiskosten