reiskosten

Tussenkomst reiskosten werknemer Partena Professional.
Andere opties voor tussenkomst in de reiskosten. Uw werkgeversbijdrage voor de reiskosten van het openbaar vervoer kunnen, naargelang uw sectorale of bedrijfs-cao, hoger uitvallen, óf verplicht zijn voor afstanden korter dan 5 kilometer. Vergoeding voor telewerk nog steeds niet de norm.
reiskosten
Reiskosten en Fondsen Velo Afrique.
Reiskosten en Fondsen. Veelgestelde vragen: Reiskosten en Fondsen. De fondsen die je ophaalt met allerlei initiatieven investeren we in lokale schoolprojecten. Ontdek hoe je jezelf kan inschrijven en welke administratie je in orde moet brengen. Wil je weten wat wel en niet inbegrepen is in de deelnameprijs?
Subsidievoorwaarden Internationale projecten Amateurkunsten ASCW.
Subsidiëring van de reiskosten voor deelname aan een internationaal project met internationale uitstraling. De subsidiabele reiskosten zijn beperkt tot de internationale vervoerskosten naar het buitenland en terug. Vervoerskosten in het land zelf worden niet aanvaard. De administratie beoordeelt de aanvragen.
Terugvordering reiskosten onderwijs aan huis, kosten openbaar vervoer en fietsvergoeding kalenderjaar 2019 Katholiek Onderwijs Vlaanderen.
Je bent hier: Home Terugvordering reiskosten onderwijs aan huis, kosten openbaar vervoer en fietsvergoeding kalenderjaar 2019. Terugvordering reiskosten onderwijs aan huis, kosten openbaar vervoer en fietsvergoeding kalenderjaar 2019. 12 februari 2020. Je kunt nog tot 28 februari de reiskosten voor onderwijs aan huis voor het basisonderwijs en secundair onderwijs indienen.
Heb je recht op reiskostenvergoeding? HelloLaw. nostimos. MR. in opleidingen. Dialogue BV. SDU. Dutchify.
Als werknemer kun je aanspraak maken op een reiskostenvergoeding indien dit in de toepasselijke cao of in jouw individuele arbeidsovereenkomst is opgenomen. Een reiskostenvergoeding is een vergoeding die je als werknemer van je werkgever kunt krijgen om de reiskosten naar het werk te dekken.
Reiskosten.
Wanneer je je privéwagen gebruikt voor professionele verplaatsingen, moet je werkgever je de kosten terugbetalen die je hiervoor hebt gemaakt. Je werkgever mag je in principe enkel de kosten terugbetalen die werkelijk zijn gemaakt en waarvan je het bewijs van de aard en de grootte van het bedrag kan leveren.
Ella - Home.
De versie die u gebruikt wordt ook niet meer ondersteund door Microsoft en hierdoor loopt u security risicos. Om de veiligheid en privacy van uw data te kunnen blijven garanderen, raden wij aan om zo snel mogelijk naar Internet Explorer 11 te upgraden of de laatste versie van een andere browser te gebruiken.
Terugbetaling Waardebonnen en reiskosten deelnemers Cursus Bruin Chiro.be.
Ga mee op Kick. 5 confessions van kadervrijwilligers. Bang van SOM? Haal meer uit je peter- en metersysteem! Kick, is dat wel iets voor mij? Vorm de meest bangelijke leefgroep! Waarom ik Kick begeleid? Zo vorm je een h echte groep!
Reiskosten Kappers, fitness en schoonheidszorgen Algemene Centrale - ABVV.
Fiets: De werknemers die zich met de fiets van hun woonplaats naar hun arbeidsplaats en omgekeerd begeven, hebben recht op een vergoeding van € 0,24, per afgelegde kilometer. Privé-vervoermiddel: Werknemers die gebruik maken van privévervoer ontvangen van de werkgever per werkdag een dagvergoeding voor de dagen dat ze aanwezig zijn in de onderneming.

Contacteer ons

Resultaten voor reiskosten